Kérdések és válaszok

Van pénzem, de nem szeretném mindet elkölteni. Van lehetőség finanszírozásra?

Lakossági felhasználóink felé kedvező paraméterekkel tudunk forint alapú, fix kamatozású, fix törlesztőrészletű, államilag is támogatott hitelt biztosítani. Legtöbb partnerünk a 49 hónap futamidejű szerződést részesíti előnyben. Ez idő alatt a teljes rendszer ár kiegyenlítésre kerül. Ne feledje: a rendszer az első pillanattól kezdve már termeli az elektromos áramot! Ha az elhatározás már megvan, de pénz nem áll rendelkezésre, a teljes összeget is tudjuk finanszírozni! További információkért keressen bizalommal! Hófej Péter +36302983800

Cégem van, megoldható a finanszírozás?

Banki háttérrel van lehetőség a teljes rendszer hitelezésére.

  • Uniós adószámmal rendszereinket nettó értékesítéssel kínáljuk! 
  • Ne feledje: A napelem nem megy szabadságra, nem lesz beteg, minden nap cégének termel hasznot!

Befektetésnek is kiváló

Hosszú távon is remek hozam!

Úgy szeretné befektetni pénzét, hogy akár minden nap látja a hozamot? Kezdjen gondolkodni napelemben!


Előnyök hosszú sora:
  • A rendszer gyorsan megépíthető, gyakorlatilag a befektetett összeg 8-9 év alatt teljesen megtérül. Ha kamatban gondolkodunk, olyan mintha befektetett pénzünk után évi 10-12% kamatot érnénk el. Az Ön pénze nem egy bank számláján, hanem a saját lakásán beépítve kamatozik. Nem kell aggódnia, jól fektetik-e be megtakarítását. Pénze nem tud elveszni, nem lesz vesztesége. Termelési adatokat bármikor leolvashat a készülékről, így tisztában lehet az aktuális hozamról.
  • Az így megtermelt nyereséggel saját kölségeinket csökkentjük, ha bankbetétben gondolkodunk, ráadásul számlavezetési díj, készpénzfelvételi díj nélkül, továbbá az elért nyereség után nem kell további adókat befizetnünk.
  • A napelem rendszerünk segítségével kb. 30-40 évig (minimális karbantartási költségek mellett) a villamos energia "ingyen" áll rendelkezésre. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy 40 múlva működésképtelen lesz a rendszer, csupán az eredeti termelésének csak 60-70%-ával fog üzemelni.

Ha jobban belegondolunk háztartási készülékek között, amiből van gázzal üzemelő, szintén létezik villamos árammal működő. Miért ne alakítana ki egy rezsimentes életet önmaga számára? A napelem mint termelőeszköz alkalmas erre a feladatra. Adott esetben figyelembe vehető egy villamos alapú fűtési rendszer, amit a napenergia betermelésével tudunk kordában tartani. Ha nincs áramszámla, gázszámla, már csupán a vízszámla és az esetleges telekommunikációs díjak (telefon, internet) marad mint fix havi rezsi. Könnyítse meg életét, válassza a rezsimentes életet!


Nem csak ragyogó napsütésben termel!

A napelem rendszerek szórt fényből is állítanak elő energiát. Nyilván kevesebbet, mint a direkt napfényből. Magyarországon a napsütési viszonyok olyanok, hogy az ország egész területén lehetséges napelem rendszereket működtetni.


Az sem probléma, ha az adott pillanatban termelt áramot nem használjuk fel teljes egészében. A fel nem használt energiát egy szaldós mérőórán keresztül a hálózatba visszatáplálhatjuk, és később felhasználhatjuk – tehát nem vész el. A megtermelt áramot az utolsó wattig fel lehet tehát használni.